Fasole verde în sos de roșii
Fasolea verde în sos de roșii ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 77 calorii. Această rețetă fără gluten și vegană servește 6 și costă 54 de cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Un amestec de zahăr, oțet de vin, sare și piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 6 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 77%. Încercați Fasole verde cu sos de roșii, Fasole verde în sos de roșii Cherry, și Fasole verde și cartofi în sos de roșii gros pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți la fiert o oală cu apă ușor sărată; amestecați fasolea verde și reveniți la fierbere. Reduceți focul la mediu și gătiți fasolea verde până se înmoaie, aproximativ 8 minute.
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu; gătiți și amestecați ceapa, 1 cățel de usturoi și pătrunjelul în uleiul încins până când ceapa este translucidă, aproximativ 5 minute. Se amestecă roșiile, oțetul de vin și chimenul; aduceți amestecul la fierbere, reduceți focul la mediu-mic și fierbeți timp de 30 de minute pentru a îngroșa sosul.
Transferați sosul într-un castron.
Într-o tigaie curată, încălziți 1 lingură de ulei de măsline la foc mediu-mic; gătiți și amestecați 1 cățel de usturoi tocat în uleiul fierbinte până când parfumul începe să se rumenească, 2 până la 3 minute. Întoarceți fasolea verde gătită în tigaie; gătiți și amestecați pentru a reîncălzi fasolea și acoperiți-le cu ulei.
Se toarnă sosul peste fasole și se amestecă pentru a acoperi.