Fasole verde în sos de roșii

Fasole verde în sos de roșii
Fasolea verde în sos de roșii ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 77 calorii. Această rețetă fără gluten și vegană servește 6 și costă 54 de cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Un amestec de zahăr, oțet de vin, sare și piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 6 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 77%. Încercați Fasole verde cu sos de roșii, Fasole verde în sos de roșii Cherry, și Fasole verde și cartofi în sos de roșii gros pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți la fiert o oală cu apă ușor sărată; amestecați fasolea verde și reveniți la fierbere. Reduceți focul la mediu și gătiți fasolea verde până se înmoaie, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole VerdeFasole Verde
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Scurgere.
3
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu; gătiți și amestecați ceapa, 1 cățel de usturoi și pătrunjelul în uleiul încins până când ceapa este translucidă, aproximativ 5 minute. Se amestecă roșiile, oțetul de vin și chimenul; aduceți amestecul la fierbere, reduceți focul la mediu-mic și fierbeți timp de 30 de minute pentru a îngroșa sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De VinOțet De Vin
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru StropireUlei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
¼ Lingurita Oregano¼ Lingurita Oregano
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Transferați sosul într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
5
Într-o tigaie curată, încălziți 1 lingură de ulei de măsline la foc mediu-mic; gătiți și amestecați 1 cățel de usturoi tocat în uleiul fierbinte până când parfumul începe să se rumenească, 2 până la 3 minute. Întoarceți fasolea verde gătită în tigaie; gătiți și amestecați pentru a reîncălzi fasolea și acoperiți-le cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole VerdeFasole Verde
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru StropireUlei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Se toarnă sosul peste fasole și se amestecă pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
7
Se servește fierbinte.
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții6
Scor De Sănătate33
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista