Fasolea verde în sos de roșii ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 77 calorii. Această rețetă fără gluten și vegană servește 6 și costă 54 de cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Un amestec de zahăr, oțet de vin, sare și piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 6 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 77%. Încercați Fasole verde cu sos de roșii, Fasole verde în sos de roșii Cherry, și Fasole verde și cartofi în sos de roșii gros pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți la fiert o oală cu apă ușor sărată; amestecați fasolea verde și reveniți la fierbere. Reduceți focul la mediu și gătiți fasolea verde până se înmoaie, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Scurgere.
3
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu; gătiți și amestecați ceapa, 1 cățel de usturoi și pătrunjelul în uleiul încins până când ceapa este translucidă, aproximativ 5 minute. Se amestecă roșiile, oțetul de vin și chimenul; aduceți amestecul la fierbere, reduceți focul la mediu-mic și fierbeți timp de 30 de minute pentru a îngroșa sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Vin
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Transferați sosul într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Într-o tigaie curată, încălziți 1 lingură de ulei de măsline la foc mediu-mic; gătiți și amestecați 1 cățel de usturoi tocat în uleiul fierbinte până când parfumul începe să se rumenească, 2 până la 3 minute. Întoarceți fasolea verde gătită în tigaie; gătiți și amestecați pentru a reîncălzi fasolea și acoperiți-le cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Toppinguri, Opționale
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Se toarnă sosul peste fasole și se amestecă pentru a acoperi.