Fasolea verde Szechuan este o fără gluten și fără lactate rețetă cu 8 porții. Această garnitură are 108 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. 98 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de sos hoisin, ulei de susan, frunze de coriandru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Fasole Verde Szechuan, Fasole Verde Szechuan, și Fasole Verde Szechuan.
Instrucțiuni
1
La cuptorul olandez mediu, adăugați 2 căni de ulei de canola și încălziți la 350 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
2
În tigaie mediu sote la foc mediu, se adaugă 1 lingura de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Se adaugă ghimbirul și se sotează timp de 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir
4
Adăugați usturoiul și gătiți timp de 1 minut sau până devine maro deschis; adăugați rapid sos de soia, sos chili, oțet de vin de orez, hoisin, mirin, ulei de susan și coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Orez
Sos De Chili
Ulei De Susan
Sos De Soia
1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%
Usturoi
Sos Hoisin
6 Chifle Cu Susan, împărțite
5
Prăjiți fasolea verde în uleiul de canola timp de aproximativ 45 de secunde sau până când fasolea devine verde închis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde
Ulei De Canola
Fasole
6
Scoateți, strecurați și adăugați la sos. Aruncați și garnisiți cu alune și pătrunjel.