Fasole Verde Szechuan
Fasolea verde Szechuan este o fără gluten și fără lactate rețetă cu 8 porții. Această garnitură are 108 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. 98 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de sos hoisin, ulei de susan, frunze de coriandru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Fasole Verde Szechuan, Fasole Verde Szechuan, și Fasole Verde Szechuan.
Instrucțiuni
La cuptorul olandez mediu, adăugați 2 căni de ulei de canola și încălziți la 350 de grade F.
În tigaie mediu sote la foc mediu, se adaugă 1 lingura de ulei.
Se adaugă ghimbirul și se sotează timp de 2 până la 3 minute.
Adăugați usturoiul și gătiți timp de 1 minut sau până devine maro deschis; adăugați rapid sos de soia, sos chili, oțet de vin de orez, hoisin, mirin, ulei de susan și coriandru.
Prăjiți fasolea verde în uleiul de canola timp de aproximativ 45 de secunde sau până când fasolea devine verde închis.
Scoateți, strecurați și adăugați la sos. Aruncați și garnisiți cu alune și pătrunjel.