Fasole Verde Sudică
Reteta fasole verde de Sud este gata în aproximativ 2 ore și este cu siguranță un uimitor fără gluten, fără lactate și primal opțiune pentru iubitorii de mâncare sudică. Această rețetă servește 8. Acest fel principal are 247 calorii, 20g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de șuncă de țară, oțet de vin, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma oțetul de vin roșu, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Cireșe ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Încercați Fasole Verde Sudică, Fasole Verde În Stil Sudic, și Fasole verde și cartofi din sud pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Umpleți o oală cu suficientă apă pentru a acoperi fasolea.
Adăugați ceapa și șunca și dați la fiert.
Adăugați fasolea și gătiți foarte încet până se înmoaie, aproximativ 1 oră sau după gust.
Se ia de pe foc și se toarnă toată apa, cu excepția unui sfert. Condimentează fasolea cu sare, piper și oțet.
Așezați într-un castron de servire și serviți cu o lingură cu fante.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling cu un rating de 4, 8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling]()
Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling
Sucul Riesling de la Domaine Leseurre este fermentat 100% în rezervoare inoxidabile. În timp ce se află pe drojdie, vinul este amestecat manual (b.m.-connage sur lies) o dată pe lună, timp de 11 luni. Acest proces dezvoltă o complexitate suplimentară de arome și arome. Acest Riesling uscat are mirosuri de flori de citrice și coajă de lămâie, stratificate pe palat cu note de pere. Acest riesling se împerechează bine cu păstrăv Amandine, stridii crude și este un aperitiv minunat.