Fasole Verde Sudică

Fasole Verde Sudică
Reteta fasole verde de Sud este gata în aproximativ 2 ore și este cu siguranță un uimitor fără gluten, fără lactate și primal opțiune pentru iubitorii de mâncare sudică. Această rețetă servește 8. Acest fel principal are 247 calorii, 20g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de șuncă de țară, oțet de vin, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma oțetul de vin roșu, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Cireșe ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Încercați Fasole Verde Sudică, Fasole Verde În Stil Sudic, și Fasole verde și cartofi din sud pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Umpleți o oală cu suficientă apă pentru a acoperi fasolea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați ceapa și șunca și dați la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
șuncășuncă
3
Adăugați fasolea și gătiți foarte încet până se înmoaie, aproximativ 1 oră sau după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
4
Se ia de pe foc și se toarnă toată apa, cu excepția unui sfert. Condimentează fasolea cu sare, piper și oțet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
PiperPiper
FasoleFasole
ApăApă
SareSare
5
Așezați într-un castron de servire și serviți cu o lingură cu fante.
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
BolBol
6
articol var
7
Type_27_data = {};
8
articol
9
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling cu un rating de 4, 8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling
Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling
Sucul Riesling de la Domaine Leseurre este fermentat 100% în rezervoare inoxidabile. În timp ce se află pe drojdie, vinul este amestecat manual (b.m.-connage sur lies) o dată pe lună, timp de 11 luni. Acest proces dezvoltă o complexitate suplimentară de arome și arome. Acest Riesling uscat are mirosuri de flori de citrice și coajă de lămâie, stratificate pe palat cu note de pere. Acest riesling se împerechează bine cu păstrăv Amandine, stridii crude și este un aperitiv minunat.
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții8
Scor De Sănătate12
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista