Nevoie de un garnitură fără gluten? Fasolea verde savuroasă cu ciuperci ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Pentru 89 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 169 calorii, 6g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână unt, ulei de canolan, pătrunjel și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de gust de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Fasole Verde Savuroasă, Fasole verde cu cimbru pentru doi, și Fasole verde cu cimbru.
Instrucțiuni
1
Așezați fasolea într-un coș cu aburi; puneți într-o cratiță de peste 1 in. de apă. aduceți la fierbere; acoperiți și aburiți timp de 7-9 minute sau până când sunt crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Coș Cu Aburi
Tigaie Cu Sos
2
Între timp, într-o tigaie mare, sotati ciupercile si ceapa in unt pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Unt
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Se ia de pe foc; se amestecă savurosul, pătrunjelul, sucul de lămâie, oțetul, uleiul, zahărul, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Suc De Lămâie
Pătrunjel
Oțet
Zahăr
Ulei De Gătit
4
Adăugați fasole; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole
5
Se presară cu slănină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită