Fasole verde saut și varză de Bruxelles cu Chile și mentă
Saut fasole verde și varza de Bruxelles cu Chile și menta este o fără gluten, primar și întreg 30 rețetă cu 8 porții. Pentru 87 cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 101 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime. Funcționează bine ca o garnitură ieftină. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați varză de Bruxelles, apă, fulgi de piper și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este grozav. Încercați Fasole verde cu șalotă crocantă, Chile și mentă, Varza De Bruxelles Saut, și Varza De Bruxelles Saut pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti fasolea verde intr-o oala de 4 litri cu apa clocotita bine sarata, neacoperita, pana cand este crocanta, 3 pana la 4 minute.
Între timp, încălziți uleiul cu fulgi de ardei roșu într-o tigaie grea de 12 inci (de preferință dreaptă) la foc mediu-mare până când strălucește. Saut varza de Bruxelles cu 1/2 lingurita de sare pana cand este crocanta, aproximativ 6 minute.
Adăugați fasole și saut de 2 minute.
Adăugați apă și fierbeți până se evaporă și legumele sunt doar fragede, aproximativ 2 minute.
Se ia de pe foc și se amestecă menta. Se condimentează cu sare.
* Fasolea verde poate fi fiartă cu 1 zi înainte și răcită într-o pungă sigilabilă căptușită cu prosoape de hârtie umede.* Varza de Bruxelles poate fi tăiată cu 1 zi înainte și răcită într-o pungă sigilabilă căptușită cu prosoape de hârtie umede.