Fasole verde saut și varză de Bruxelles cu Chile și mentă

Fasole verde saut și varză de Bruxelles cu Chile și mentă
Saut fasole verde și varza de Bruxelles cu Chile și menta este o fără gluten, primar și întreg 30 rețetă cu 8 porții. Pentru 87 cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 101 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime. Funcționează bine ca o garnitură ieftină. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați varză de Bruxelles, apă, fulgi de piper și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este grozav. Încercați Fasole verde cu șalotă crocantă, Chile și mentă, Varza De Bruxelles Saut, și Varza De Bruxelles Saut pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti fasolea verde intr-o oala de 4 litri cu apa clocotita bine sarata, neacoperita, pana cand este crocanta, 3 pana la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole VerdeFasole Verde
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Scurgere.
3
Între timp, încălziți uleiul cu fulgi de ardei roșu într-o tigaie grea de 12 inci (de preferință dreaptă) la foc mediu-mare până când strălucește. Saut varza de Bruxelles cu 1/2 lingurita de sare pana cand este crocanta, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
Varză De BruxellesVarză De Bruxelles
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați fasole și saut de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
5
Adăugați apă și fierbeți până se evaporă și legumele sunt doar fragede, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
ApăApă
6
Se ia de pe foc și se amestecă menta. Se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MentăMentă
SareSare
1
* Fasolea verde poate fi fiartă cu 1 zi înainte și răcită într-o pungă sigilabilă căptușită cu prosoape de hârtie umede.* Varza de Bruxelles poate fi tăiată cu 1 zi înainte și răcită într-o pungă sigilabilă căptușită cu prosoape de hârtie umede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză De BruxellesVarză De Bruxelles
Fasole VerdeFasole Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții8
Scor De Sănătate79
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista