Fasole verde, roșii și slănină gătite lent
Fasolea verde, roșiile și slănina gătite lent ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 29 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână ceapă, fasole, slănină de sodiu oscar mayer și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Fasole Verde Gătită Lent, Fasole verde libaneză gătită lent și carne de vită, și Fasole verde cu slănină și roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti si amestecati slanina in tigaie mare la foc mediu pana cand este crocanta.
Îndepărtați slănina, rezervând picături în tigaie.
Adăugați ceapa în picături; gătiți și amestecați până când sunt crocante.
Adăugați fasole, bulion și piper; se amestecă. Aduceți la fierbere; acoperi. Se fierbe la foc mediu-mic 40 min.
Se amestecă roșiile; gatiti la foc mediu-mare 3 min. sau până se încălzește. Se acoperă cu slănină.