Fasole verde prăjită cu lămâie cu migdale Marcona
Fasolea verde prăjită cu lămâie cu migdale Marconan este o fără gluten, primar și întreg 30 garnitură. O porție conține 125 calorii, 4G de proteine, și 8g de grăsime. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ulei de măsline, sare kosher grosieră, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 65%. Încercați Fasole verde prăjită cu lămâie cu migdale Marconan, Fasole verde la grătar cu migdale Marconan, și Legume rădăcinoase prăjite cu migdale Marconan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Poziționați 1 raft în treimea superioară și 1 raft în treimea inferioară a cuptorului și preîncălziți la 450 km.F. Pulverizați 2 foi mari de copt cu margini cu spray antiaderent.
Combinați fasolea verde, pene de ceapă și maghiran într-un castron mare.
Stropiți cu ulei, apoi presărați sare și piper kosher grosier. Aruncați; împărțiți între foile pregătite.
Legume prăjite 15 minute. Foi inverse. Continuați să prăjiți până când fasolea este fragedă și începe să se rumenească în pete, cu aproximativ 10 minute mai mult.
Transferați legumele în castron.
Adăugați suc de lămâie, coaja de lămâie rasă și jumătate de migdale tocate. Aruncați pentru a acoperi; condimentează cu sare și piper.
Se presară cu migdalele rămase.
Vezi analiza datelor nutriționale a acestei rețete "
Vezi analiza datelor nutriționale a acestei rețete "
Analiza completă a datelor despre această rețetă"