Fasole Verde Plită
Fasolea verde de gătit ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă servește 8. Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 13g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 279 calorii. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați amestecul de brânză, sare, pesmet și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 42%. Rețete similare includ Fasole roșie și orez, Fasole La Cuptor Toscană, și fasole verde cu fasole neagră fermentată ~ aka fasole verde murdară.
Instrucțiuni
Gătiți slănina într-o tigaie mare la foc mediu-mare până când o parte din grăsime se transformă în tigaie, aproximativ 5 minute. Amestecați ceapa și usturoiul în slănină și continuați să gătiți până când slănina este crocantă și ceapa este translucidă, cu aproximativ 5 minute mai mult.
Se amestecă fasolea verde, apa, oțetul, sarea și piperul în slănină; gătiți la foc mic până când lichidul este în mare parte evaporat, 10 până la 12 minute. Se acoperă cu pesmet și brânză; se amestecă ușor.