Fasole verde murată picantă, crocantă, cu lămâie

Fasole verde murată picantă, crocantă, cu lămâie
Picant, fasole verde murate crocante cu lamaie ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și vegană servește 45 și costă 14 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 23 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți în.- bucată lungă kombu, sare kosher, lamaie, și câteva alte ingrediente pe o parte, puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Fasole Verde Picantă Murată, Fasole Verde Picantă Murată, și Fasole Verde Murată Crocantă Și Picantă.

Instrucțiuni

1
Aduceți o oală medie cu apă la fiert și albiți fasolea verde până când este fragedă-crocantă, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi TransversalFasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Scurgeți și puneți într-un castron mare rezistent la căldură.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Aduceți 2 1/2 căni de apă la fiert într-un alt vas mediu cu oțet, zahăr, sare, ardei iute, boabe de piper și kombu. De îndată ce lichidul fierbe, se toarnă peste fasole și se adaugă lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
KombuKombu
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Se lasă să se răcească la temperatura camerei. Tăiați 3 din ardei iute pentru a lăsa semințele să se varsă în lichid. Chill, acoperit, peste noapte pentru a lasa arome dezvolta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
5
Se servește rece. Păstrează, răcit, până la 1 săptămână.
6
* Găsiți în culoarul de alimente asiatice al magazinelor alimentare.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții45
Scor De Sănătate1
Revista