Fasole verde murată picantă, crocantă, cu lămâie

Fasole verde murată picantă, crocantă, cu lămâie
Picant, fasole verde murate crocante cu lamaie ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și vegană servește 45 și costă 14 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 23 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți în.- bucată lungă kombu, sare kosher, lamaie, și câteva alte ingrediente pe o parte, puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Fasole Verde Picantă Murată, Fasole Verde Picantă Murată, și Fasole Verde Murată Crocantă Și Picantă.

Instrucțiuni

1
Aduceți o oală medie cu apă la fiert și albiți fasolea verde până când este fragedă-crocantă, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi TransversalFasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Scurgeți și puneți într-un castron mare rezistent la căldură.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Aduceți 2 1/2 căni de apă la fiert într-un alt vas mediu cu oțet, zahăr, sare, ardei iute, boabe de piper și kombu. De îndată ce lichidul fierbe, se toarnă peste fasole și se adaugă lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
KombuKombu
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4
Se lasă să se răcească la temperatura camerei. Tăiați 3 din ardei iute pentru a lăsa semințele să se varsă în lichid. Chill, acoperit, peste noapte pentru a lasa arome dezvolta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
5
Se servește rece. Păstrează, răcit, până la 1 săptămână.
6
* Găsiți în culoarul de alimente asiatice al magazinelor alimentare.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții45
Scor De Sănătate1
Revista