Fasole verde murată picantă, crocantă, cu lămâie
Picant, fasole verde murate crocante cu lamaie ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și vegană servește 45 și costă 14 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 23 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți în.- bucată lungă kombu, sare kosher, lamaie, și câteva alte ingrediente pe o parte, puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Fasole Verde Picantă Murată, Fasole Verde Picantă Murată, și Fasole Verde Murată Crocantă Și Picantă.
Instrucțiuni
Aduceți o oală medie cu apă la fiert și albiți fasolea verde până când este fragedă-crocantă, 2 până la 3 minute.
Scurgeți și puneți într-un castron mare rezistent la căldură.
Aduceți 2 1/2 căni de apă la fiert într-un alt vas mediu cu oțet, zahăr, sare, ardei iute, boabe de piper și kombu. De îndată ce lichidul fierbe, se toarnă peste fasole și se adaugă lămâie.
Se lasă să se răcească la temperatura camerei. Tăiați 3 din ardei iute pentru a lăsa semințele să se varsă în lichid. Chill, acoperit, peste noapte pentru a lasa arome dezvolta.
Se servește rece. Păstrează, răcit, până la 1 săptămână.
* Găsiți în culoarul de alimente asiatice al magazinelor alimentare.