Fasole Verde Murată

Fasole Verde Murată
Fasolea verde murată necesită aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 104 calorii, 4G de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru $1.33 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca o garnitură la un preț rezonabil. Este adus la tine de Allrecipes. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Un amestec de buruieni de mărar, sare, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 51%. Încercați Fasole Verde Murată, Fasole verde murată, și Fasole Verde Murată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați fasolea verde pentru a se potrivi în borcanele de conserve.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi TransversalFasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
Echipamente pe care le vei folosi
Conserve BorcanConserve Borcan
2
Așezați fasolea verde într-un abur peste 1 inch de apă clocotită și acoperiți. Gatiti pana se inmoaie, dar inca ferm, timp de 3 minute. Puneți fasolea în apă cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi TransversalFasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
3
Se scurge bine.
4
Împachetați fasolea în patru borcane fierbinți, sterilizate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
5
Așezați 1 cățel de usturoi și 2 crenguțe de mărar în fiecare borcan, pe pahar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
6
Adăugați 1 linguriță de sare în fiecare borcan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
7
Într-o cratiță mare la foc mare, aduceți oțetul și apa la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
8
Se toarnă peste fasole.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
9
Montați borcanele cu capace și inele și procesați timp de 10 minute într-o baie de apă clocotită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista