Fasole Verde Murată
Fasolea verde murată necesită aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 104 calorii, 4G de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru $1.33 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca o garnitură la un preț rezonabil. Este adus la tine de Allrecipes. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Un amestec de buruieni de mărar, sare, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 51%. Încercați Fasole Verde Murată, Fasole verde murată, și Fasole Verde Murată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați fasolea verde pentru a se potrivi în borcanele de conserve.
Așezați fasolea verde într-un abur peste 1 inch de apă clocotită și acoperiți. Gatiti pana se inmoaie, dar inca ferm, timp de 3 minute. Puneți fasolea în apă cu gheață.
Împachetați fasolea în patru borcane fierbinți, sterilizate.
Așezați 1 cățel de usturoi și 2 crenguțe de mărar în fiecare borcan, pe pahar.
Adăugați 1 linguriță de sare în fiecare borcan.
Într-o cratiță mare la foc mare, aduceți oțetul și apa la fierbere.
Montați borcanele cu capace și inele și procesați timp de 10 minute într-o baie de apă clocotită.