Fasole verde italiană și ciuperci
Dacă doriți să adăugați mai multe Marea Mediterană rețete pentru colecția dvs., fasole verde italiană și ciuperci ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru 92 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 127 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Funcționează bine ca garnitură. Dacă aveți busuioc, piper, oregano și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 37%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Fasole verde cu ciuperci, Fasole Verde Cu Ciuperci, și Fasole verde cu ciuperci.
Instrucțiuni
Așezați fasolea într-un coș cu aburi; puneți într-o cratiță mare de peste 1 in. de apă. Aduceți la fierbere; acoperiți și aburiți timp de 6-8 minute sau până când sunt crocante.
Între timp, într-o tigaie mare, gătiți ceapa în 1 lingură ulei și unt timp de 5-6 minute sau până se rumenesc; da deoparte.
În aceeași tigaie, gătiți ciupercile și usturoiul în uleiul rămas timp de 4-6 minute sau până când ciupercile sunt fragede. Se amestecă sarea, oregano, piper și fasole; gatiti 3-5 minute mai mult sau pana cand fasolea este frageda.
Se pune într-un vas de servit. Se acoperă cu ceapă, brânză, migdale și busuioc.