Fasole Verde Italiană
Fasole verde Italian ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care il cautati. Această rețetă servește 15 și costă 30 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 25 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime per portie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o preț foarte rezonabil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Dacă aveți conserve de roșii, ceapă, piper și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Fasole Verde Italiană, Fasole Verde Italiană, și Fasole Verde Italiană.
Instrucțiuni
Gatiti fasolea verde conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea. Puneți deoparte și păstrați-vă cald.
Înveliți o tigaie antiaderentă cu spray de gătit; adăugați ulei.
Se pune la foc mediu-mare până se încălzește.
Adăugați ceapa, ardeiul verde și usturoiul; sotati 4 minute. Se amestecă roșiile, condimentele italiene și sarea. Gatiti pana se incalzeste bine, amestecand des.
Combinați fasolea verde și amestecul de roșii; aruncați ușor.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 85 de dolari pe sticlă.
![Chianti Classico Gran Selezione]()
Chianti Classico Gran Selezione
Culoare rubinie strălucitoare și concentrație uimitoare de parfumuri. Notele sale eterice fructate, înflorite și balsamice lovesc pentru eleganța lor proaspătă. Note de cireș, vișine, cireș negru, cireș morello, violet, mentă, anason, scorțișoară. Toată splendoarea sa este exprimată în palat cu un echilibru extraordinar între concentrația de aciditate și eleganță. Notele tipice de fructe roșii extinse de taninurile dulci și senzațiile minerale revin. Curat, elegant, persistent și delicat.