Fasole verde gătită lent cu slănină și ceapă

Fasole verde lent-fierte cu Bacon si ceapa este un fără gluten, fără lactate și primar rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 294 calorii. Pentru $ 2.06 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de ceapă, ulei de măsline, sare și piper kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 5 minute. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Fasole verde gătită lent, roșii și slănină, Friptură de porc Hoisin gătită lent cu ceapă verde, și Fasole Verde Gătită Lent.
Instrucțiuni
Încălziți o oală cu fund greu la foc mediu.
Adăugați uleiul de măsline, slănina și ceapa și gătiți până când ceapa este moale, aproximativ 5 până la 10 minute. Se amestecă fasolea verde și bulionul de pui; condimentează cu sare și piper. Reduceți căldura la minim și gătiți fasolea verde până când sunt moi, dar nu moale, aproximativ 30 până la 45 de minute. Gustați și reglați condimentele.