Fasole verde din Virginia provensal
Virginia fasole verde provensal ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 69 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și întreagă 30 are 79 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime per portie. 20 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți frunze proaspete de busuioc, roșii, usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Cu o lingură scor de 86%, acest fel de mâncare este minunat. Încercați Fasole verde din Virginia provensal, Fasole Verde În Stil Provensal, și fasole verde cu fasole neagră fermentată ~ aka fasole verde murdară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți o baie cu apă cu gheață umplând un castron mare cu gheață și apă
Aduceți o oală mare cu apă sărată la fierbere rulantă la foc mare.
Adăugați fasolea și gătiți până când sunt crocante, aproximativ 2 minute.
Scurgeți bine într-o strecurătoare, apoi puneți strecurătoarea cu fasole în baia cu apă cu gheață, asigurându-vă că fasolea este scufundată.
Scurgeți fasolea, scuturând excesul de apă.
În același vas, încălziți uleiul la foc mic.
Adăugați fasole, usturoi, roșii, măsline și busuioc și aruncați pentru a combina.
Stropiți oțet peste fasole și aruncați pentru a acoperi. Gustați și ajustați pentru condimente cu sare și piper.
Serviți cald, cald sau rece.