Fasole verde cu busuioc Vinaigrette este un fără gluten și vegan farfurie. Această rețetă servește 6. Pentru $1.22 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 282 calorii, 4G de proteine, și 24g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de muștar dijon, ulei de măsline, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 70%, acest fel de mâncare este solid. Încercați fasole verde cu vinetă de busuioc, Arctic Char Și Fasole Verde Cu Vinetă De Busuioc, și Salată Farro cu roșii, fasole verde și năut cu vinetă de busuioc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Gatiti fasolea verde in apa clocotita pentru a acoperi 8 minute sau pana cand este crocanta; se scurge. Plonjați în apă cu gheață pentru a opri procesul de gătire; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
Prosciutto Di Parma Sau Pancetta Feliate Subțiri (dar Nu Rasă)
2
Procesați oțetul și următoarele 5 ingrediente într-un blender până se omogenizează. Cu blender rulează, se toarnă ulei prin deschiderea de sus într-un flux lent, constant, și procesul până la omogenizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
8 Lipii Naan, Tăiate în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Combinați fasolea, fâșiile de ardei gras și ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Toppinguri, Opționale
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Se toarnă vinetă peste legume, aruncând ușor pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime