Fasole Verde Cu Usturoi Caramelizat
Fasolea verde cu usturoi caramelizat ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 are 160 de calorii, 2G de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 63 de cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 39 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați piper, fasole, ardei gras și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Fasole verde de soia și usturoi cu slănină și ceapă roșie caramelizată, Fasole Verde Caramelizată, și Fasole verde cu șalotă caramelizată.
Instrucțiuni
Cojiți căței de usturoi și puneți-i într-o cratiță mică cu ulei de măsline. Gatiti la foc mediu, amestecand des, 6-7 minute sau pana cand sunt fragede si aurii.
Îndepărtați usturoiul, folosind o lingură cu fante. Rezervați usturoi și 2 linguri. ulei de usturoi; depozitați uleiul rămas în frigider.
Gatiti fasolea in apa clocotita cu sare pentru a o acoperi intr-un cuptor olandez 8-9 minute sau pana cand este crocant; scurgere. Plonjați în apă cu gheață sărată pentru a opri procesul de gătit; scurgere.
Saut ardei gras în 2 linguri. ulei de usturoi rezervat la cald în cuptorul olandez la foc mediu 3 minute sau până se înmoaie.
Adăugați fasole și căței de usturoi, aruncând pentru a acoperi; gatiti 4 pana la 5 minute sau pana se incalzeste bine. Aruncați fasolea cu sare și piper.