Fasole Verde Cu Sos De Smântână
Nevoie de o garnitură fără gluten? Fasolea verde cu sos de smântână acru ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 275 calorii, 5g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de smântână acrită, fasole, ulei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 13 minute. Cu o lingură scor de 44%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Brioșe cu afine, piersici și smântână, Mini jachete cu cremă cu caper acrit, și Mușcături de cartofi cu somon și smântână.