Fasole verde cu sos de arahide-ghimbir

Fasole verde cu sos de arahide-ghimbir
Fasole verde cu sos de arahide-ghimbir este un fără gluten și vegan hor d ' oeuvre. Această rețetă face 20 de porții cu 42 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 12 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați oțet de orez, arahide, fulgi de piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încercați Fasole verde cu susan și ghimbir, Fasole verde cu ghimbir și caju, și Fasole verde susan-ghimbir pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță de 3 litri, încălziți 6 căni de apă până la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați fasole în apă clocotită. Gatiti 4 pana la 6 minute sau pana cand este crocant; scurgere. Clătiți cu apă rece; scurgere. Capac; frigider în timp ce face baie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
ApăApă
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
3
Într-un castron mediu, bateți ingredientele rămase, cu excepția alunelor, cu un tel de sârmă până se omogenizează. Capac; refrigerați cel puțin 30 de minute pentru a amesteca aromele. Se amestecă înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArahideArahide
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
4
Se ornează cu alune.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArahideArahide
5
Serviți fasolea cu baie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții20
Scor De Sănătate3
Revista