Fasole verde cu roșii și slănină
Fasolea verde cu roșii și slănină ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $1.07 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 200 de calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Mergeți la magazin și ridicați fasole, 2 ceapă, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este bun. Încercați Fasole verde cu slănină și roșii, Skillet Fasole Verde, Roșii Și Slănină, și Fasole verde picantă cu slănină și roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați bucățile de slănină pe fundul unei oale mari, cu fund gros.
Se încălzește la foc mediu timp de câteva minute până când grăsimea de slănină începe să se facă. 2
Adăugați ceapa tocată în slănină. Gatiti cateva minute pana cand ceapa este translucida.
Adăugați usturoiul (dacă utilizați) și gătiți încă un minut.
Scurgeți orice exces de grăsime.3
Adăugați fasolea verde în oală.
Adăugați roșiile întregi, decojite, conservate și sucurile acestora.
Adăugați o crenguță de cimbru în oală (dacă utilizați).
Se presară sare, piper și cayenne. 4 Acoperiți oala și reduceți focul la minim. Se fierbe timp de 45 de minute până la 1 oră, până când fasolea este gătită și fragedă, amestecând ocazional.