Fasole verde cu glazură de miere-muștar

Fasolea verde cu glazură de miere-muștar ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 101 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Un amestec de fasole, oțet de orez, semințe de muștar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Fasole verde cu vinaigretă de muștar cu miere din 'cartea de bucate cu miere proaspătă', Fasole verde prăjită cu muștar de miere, și Fasole verde cu muștar din cereale integrale și vinetă cu miere.
Instrucțiuni
Aduceți la fierbere o cratiță mare cu apă ușor sărată. Aruncați fasolea verde și gătiți, neacoperită, 5 până la 7 minute sau până când este fragedă, dar încă crocantă.
Scurgere. (Se poate face înainte până la acest punct. Clătiți cu apă rece pentru a opri gătitul.
Se pune într-o pungă de plastic resigilabilă și se dă la frigider.) Uscați cratița și readuceți-o în aragaz. Prăjiți semințele de muștar la foc mic doar până când apar, aproximativ 1 minut, amestecând pentru a preveni arderea.
Adăugați mierea și oțetul și gătiți până când sosul fierbe și devine siropos.
Adăugați fasolea verde și aruncați.
Să-l fals...și economisiți 15 minute
Decongelați trei pachete de 9 uncii fasole verde întreagă sub apă caldă curentă.
Așezați într-o tigaie cu 1/2 cană sos de salată îmbuteliat cu muștar de miere. La foc mediu, aruncați până se încălzește, adăugând mai mult pansament, dacă este necesar, pentru a acoperi ușor toate fasolea verde.