Fasole verde cu dovlecei
Fasolea verde cu dovlecel ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. Această rețetă face 8 porții cu 169 calorii, 5g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru 83 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de slănină, dovlecei, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un nu atât de mare scor spoonacular de 33%. Încercați Fasole verde cu dovlecei, Shawarma de pui cu fasole verde și dovlecei, și Fasole verde și dovlecei cu sos Verte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti fasolea verde in apa sarata clocotita pentru a acoperi, intr-un cuptor olandez mare, 10-15 minute sau pana cand este frageda.
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare; se adaugă ceapa și se sotează 5 minute sau până se înmoaie.
Adăugați dovlecelul feliat și sotati 3 până la 4 minute sau până se înmoaie. Se amestecă fasolea, slănina, sarea și piperul și se gătește 2 până la 3 minute sau până se încălzește bine.