Fasole verde cu cimbru și migdale
Rețeta de fasole verde cu cimbru și migdale poate fi preparată în aproximativ 25 de minute . O porție conține 88 de calorii , 3 g de proteine și 5 g de grăsimi . Această rețetă fără gluten, lacto-ovo-vegetariană, naturală și prietenoasă cu dieta Fodmap are 8 porții și costă 57 de cenți per porție . 9 persoane au preparat această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână unt, migdale feliate, piper și alte câteva ingrediente, o puteți prepara. Merge bine ca garnitură. Vă este oferită de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă obține un scor mediu de 48% , ceea ce este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Fasole verde cu merișoare, migdale și brânză de capră într-o glazură balsamică de smochine , Fasole lată cu vinegretă de lămâie și cimbru și Chutney de caise cu ghimbir și migdale prăjite .
Instrucțiuni
Puneți fasolea într-un coș de gătit la abur.
Puneți într-o cratiță mare peste 2,5 cm de apă; aduceți la fierbere. Acoperiți și fierbeți la abur timp de 10-12 minute sau până când devin crocante și moi.
Într-o tigaie mare, topiți untul; adăugați fasolea, cimbrul, sarea și piperul. Gătiți și amestecați timp de 5 minute sau până se încălzește.