Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten și lacto ovo vegetarian rețete pentru repertoriul dvs., fasole verde cremoasă și ciuperci ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru $1.38 pe portie, veți obține o garnitură care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 175 calorii. Această rețetă de la Simply Recipes are 488 de fani. Mergeți la magazin și ridicați fasole verde, ciuperci, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 0%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Fasole Verde Cu Ciuperci Cremoase Și Șalotă, Fasole verde cu ciuperci, și Fasole verde cu ciuperci.
Instrucțiuni
1
Fierbeți apa sărată: puneți 2 litri de apă, sărate cu 1 lingură de sare, într-o oală pentru a fierbe în timp ce tăiați ciupercile și ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
115 G Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
115 G Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)
5
Adăugați fasolea verde în apa clocotită și cronometrați-le timp de 5 minute sau până când sunt fragede. (Nu este nevoie să dezghețați fasolea congelată.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
Toppinguri, Opționale
115 G Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)
6
Gatiti ceapa:
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
7
Adăugați unt în tigaia fierbinte saut. Odată ce untul s-a topit, adăugați ceapa. Gatiti pana cand ceapa incepe sa se rumeneasca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Adăugați fasole verde și ciuperci în tigaie cu ceapă: de îndată ce fasolea verde este gătită doar fragedă, strecurați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Adăugați ciupercile în tigaie cu ceapa, apoi adăugați fasolea verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
10
Adăugați smântână, sare, piper:
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Cotlete De Porc Dezosate, Tăiate în Bucăți De 5 Cm