Fasole verde aruncat cu sos de nuc-Miso
Fasolea verde aruncată cu sos de nuc-Miso ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 87 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Pentru $1.12 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână nuci, fasole, sos de soia și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Fasole verde crocantă cu sos miso portocaliu, Fasole verde cu sos de pătrunjel de nucă, și Fasole verde și cartofi aruncați cu Pesto.
Instrucțiuni
Așezați fasolea într-o cratiță mare de apă clocotită; gatiti 5 minute.
Scurgeți și scufundați fasolea în apă cu gheață; scurgere.
Așezați ghimbirul pe mai multe straturi de pânză de brânză umedă. Adunați marginile de pânză de brânză; strângeți punga de pânză de brânză peste un castron mic. Puneți deoparte 1/2 linguriță de suc de ghimbir; rezervați sucul rămas pentru o altă utilizare. Aruncați ghimbirul.
Combinați 1/2 linguriță suc de ghimbir, nuci, apă, miso și sos de soia într-un robot de bucătărie; procesați până când nucile sunt tocate.
Combinați amestecul de nuci și fasolea într-un castron mare.