Fasole verde aruncat cu sos de nuc-Miso

Fasole verde aruncat cu sos de nuc-Miso
Fasolea verde aruncată cu sos de nuc-Miso ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 87 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Pentru $1.12 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână nuci, fasole, sos de soia și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Fasole verde crocantă cu sos miso portocaliu, Fasole verde cu sos de pătrunjel de nucă, și Fasole verde și cartofi aruncați cu Pesto.

Instrucțiuni

1
Așezați fasolea într-o cratiță mare de apă clocotită; gatiti 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
2
Scurgeți și scufundați fasolea în apă cu gheață; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
3
Așezați ghimbirul pe mai multe straturi de pânză de brânză umedă. Adunați marginile de pânză de brânză; strângeți punga de pânză de brânză peste un castron mic. Puneți deoparte 1/2 linguriță de suc de ghimbir; rezervați sucul rămas pentru o altă utilizare. Aruncați ghimbirul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De GhimbirSuc De Ghimbir
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
4
Combinați 1/2 linguriță suc de ghimbir, nuci, apă, miso și sos de soia într-un robot de bucătărie; procesați până când nucile sunt tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De GhimbirSuc De Ghimbir
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
MisoMiso
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
5
Combinați amestecul de nuci și fasolea într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista