Fasole verde aruncat cu sos de nuc-Miso

Fasole verde aruncat cu sos de nuc-Miso
Fasolea verde aruncată cu sos de nuc-Miso ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 87 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Pentru $1.12 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână nuci, fasole, sos de soia și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Fasole verde crocantă cu sos miso portocaliu, Fasole verde cu sos de pătrunjel de nucă, și Fasole verde și cartofi aruncați cu Pesto.

Instrucțiuni

1
Așezați fasolea într-o cratiță mare de apă clocotită; gatiti 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
2
Scurgeți și scufundați fasolea în apă cu gheață; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
3
Așezați ghimbirul pe mai multe straturi de pânză de brânză umedă. Adunați marginile de pânză de brânză; strângeți punga de pânză de brânză peste un castron mic. Puneți deoparte 1/2 linguriță de suc de ghimbir; rezervați sucul rămas pentru o altă utilizare. Aruncați ghimbirul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De GhimbirSuc De Ghimbir
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Combinați 1/2 linguriță suc de ghimbir, nuci, apă, miso și sos de soia într-un robot de bucătărie; procesați până când nucile sunt tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De GhimbirSuc De Ghimbir
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Bețișoare Scurte De ScorțișoarăBețișoare Scurte De Scorțișoară
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
MisoMiso
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
5
Combinați amestecul de nuci și fasolea într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare Scurte De ScorțișoarăBețișoare Scurte De Scorțișoară
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista