Fasole Umilă Gătită Acasă
Fasolea umilă gătită acasă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără lactate servește 4 și costă $ 4.13 pe portie. O porție conține 940 calorii, 38g de proteine, și 47G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 5 gurmanzi și bucătari. Un amestec de crenguțe proaspete de rozmarin, țelină, scoici și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 14 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este uimitor. Încercați Curcan Gătit Acasă, O cină săptămânală gătită acasă (dar nu de mine), și Cum să gătești: Humban și gătit acasă cua pao pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scurgeți fasolea înmuiată, apoi dați-le o spălare bună.
Puneți-le într-o oală adâncă și acoperiți-le cu apă rece. Aruncați usturoiul, crengutele de plante, frunzele de dafin, bățul de țelină, cartofii și roșiile.
Așezați fasolea pe foc și aduceți încet la fierbere. Acoperiți cu un capac și fierbeți foarte ușor timp de 45 de minute până la o oră, în funcție de faptul dacă utilizați proaspăt sau uscat, până când este moale și gătit frumos. Degresați dacă este necesar, completând cu apă clocotită din fierbător, dacă aveți nevoie.
Când fasolea este gătită, scurgeți-le într-o strecurătoare, rezervând suficientă apă de gătit pentru a le acoperi la jumătatea drumului când sunt puse înapoi în oală.
Scoateți usturoiul, ierburile, țelina, cartoful și roșiile din fasole. Strângeți căței de usturoi din piele și prindeți pielea de pe roșii.
Puneți usturoiul, roșiile și cartoful pe o farfurie, zdrobiți-le cu o furculiță și amestecați din nou în fasole. Condimentează bine cu sare și piper și toarnă 3 pahare generoase de ulei de măsline extravirgin și câteva stropi de oțet. Se amestecă pătrunjelul și se servește pe niște pâine prăjită prăjită.
Luați până la 3 scoici și înfășurați o felie de pancetta în fiecare rundă. Infilați-le pe o frigăruie sau pe o crenguță robustă de rozmarin proaspăt și prăjiți-le pe fiecare parte în puțin ulei de măsline până devin aurii. Puneți fasolea delicioasă caldă gătită acasă pe farfurie și acoperiți cu scoici.
Se servește cu o stoarcere de lămâie, o picătură de ulei de măsline extravirgin și orice sucuri din tigaie. Genial!
"Acordul nostru cu producătorii" Jamie at Home " ne permite doar să facem 2 rețete pe episod disponibile online. Food Network regretă inconvenientele pentru spectatorii noștri și foodnetwork.com utilizatori"