Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați fasolea roșie și orezul. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 8 și costă 91 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 10g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 354 calorii. Mergeți la magazin și ridicați sare, ardei gras, boia de ardei și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este bun. Încercați Crock Pot fasole roșie și orez, Orez și fasole din Puerto Rico (fasole Roz), și Fasole franceză orez, fasole franceză sănătoasă orez cu semințe de in pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Saut bacon tocat in sos gros de 4 litri la foc mediu-mare pana cand baconul se rumeneste si se rumeneste grasimea, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați ceapa, ardeiul gras roșu și usturoiul; saut până când ceapa este aurie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Roșu
Usturoi
Ceapă
3
Se adaugă orezul și se amestecă până se acoperă, aproximativ 1 minut. Se amestecă frunzele de dafin, pasta de roșii, chimenul, boiaua și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De Tomate
Frunze De Dafin
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Chimen
Orez
Sare
4
Adăugați 4 căni de apă și fasole și dați la fiert. Reduceți căldura la mediu-scăzut; acoperiți și gătiți până când orezul este fraged și lichidul este absorbit, aproximativ 18 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole
Apă
Orez
5
Se ia de pe foc; lăsați să stea acoperit 10 minute. Puf de orez cu furculiță.