Fasole Prăjită: Frijoles Refritos

Fasole Prăjită: Frijoles Refritos
Nevoie de un garnitură fără gluten și vegană? Fasole prăjită: Frijoles Refritos ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 13g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 238 calorii. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână usturoi, ulei de struguri, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Frijoles Refritos (Fasole Prăjită), Frijoles Molidos (Fasole Prăjită), și Quesadillas con Frijoles Refritos.

Instrucțiuni

1
Într-un vas mare, aduceți fasolea la fiert în 8 căni de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Lăsați să fiarbă 15 minute și îndepărtați orice spumă care se ridică la suprafață.
3
Scurgeți fasolea într-un colizor și clătiți. Spălați oala și întoarceți fasolea în oală cu 8 căni de apă proaspătă. Se aduce la foc mic, se acoperă și se lasă să se gătească până se înmoaie, aproximativ 2 ore la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
4
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul la foc mediu-mare până când începe să strălucească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Adăugați ceapa și usturoiul și sotati până când ceapa devine translucidă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
6
Adăugați praf de chili, sare și piper și gătiți câteva minute pentru a permite aromelor să se integreze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
7
Scurgeți fasolea și adăugați-o în tigaie, zdrobind ingredientele împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Se încălzește și se servește cu cilantro tocat sau pătrunjel tocat presărat deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 45 m.
Porții8
Scor De Sănătate85
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista