Fasole Prăjită
Nevoie de un garnitură fără gluten? Fasolea prăjită ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 12 porții cu 502 calorii, 27G de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru 90 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, slănina, pudra de chili și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 5 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 3 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este mare. Încercați Fasole aragaz lent pentru congelator aka fasole Refried fără Refry, Fasole Prăjită, și Fasole Răcoritoare Dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Clătiți bine fasolea, apoi puneți-le într-o oală mare cu slănina.
Se toarnă apă deasupra. Folosiți suficientă apă pentru a acoperi fasolea cu 1 sau 2 inci. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare, apoi se reduce focul la minim și se acoperă. Se fierbe timp de 2 până la 3 ore. Dacă lichidul pare să se evapore prea repede, adăugați mai multă apă în timpul procesului de gătit. Fasolea se face când sunt fragede, fără prea multe mușcături.
Adăugați pudra de chili, sare și piper. Se amestecă și se gustă, ajustând condimentul după cum este necesar.
Adăugați alte condimente după dorință.
Încălziți grăsimea într-o tigaie mare și gătiți ceapa până la translucid.
Adăugați fasolea în tigaie și zdrobiți-le până când sunt consistența dorită. Se amestecă și se fierbe până se încălzește, apoi se adaugă brânza rasă. Sus cu jalapenos.