Fasole olandeză din Pennsylvania a mamei
Fasolea olandeză din Pennsylvania a mamei ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 10 și costă 52 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 167 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați unt, fasole lima pentru copii, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Plăcintă Cu Oală De Pui Olandeză Din Pennsylvania, Salată De Varză Olandeză Din Pennsylvania, și Castraveți Olandezi Din Pennsylvania pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Sortează și spală fasolea; se pune într-un cuptor olandez mare. Acoperiți cu apă la 2 inci deasupra fasolei; aduceți la fierbere. Gatiti 2 minute; se ia de pe foc. Acoperiți și lăsați să stea 1 oră.
Scurgeți fasolea; reveniți la tigaie.
Adăugați 4 căni de apă și 1 linguriță de sare; se aduce la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 1 oră.
Se scurge și se lasă deoparte.
Preîncălziți cuptorul la 35
Ștergeți tigaia uscată cu un prosop de hârtie.
Încălziți tigaia la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați ceapa în tigaie; saut 5 minute sau până se înmoaie.
Adăugați usturoi la tigaie; saut 30 de secunde.
Combinați fasolea, restul de 1/2 linguriță de sare, amestecul de ceapă, bulionul și următoarele 4 ingrediente (prin muștar) într-un vas de copt de 13 x 9 inci acoperit cu spray de gătit.
Coaceți la 350 timp de 1 oră.
Se scoate din cuptor; se amestecă smântâna.