Fasole neagră și orez rapid și ușor
Rețeta rapidă și ușoară de fasole neagră cu orez ar putea fi exact aperitivul pe care îl căutați. Această rețetă are 6 porții și costă 39 de cenți per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7 g de proteine , 5 g de grăsimi și un total de 230 de calorii . O persoană a fost impresionată de această rețetă. Este oferită de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână un cub de supă de vită, fasole neagră, orez și alte câteva ingrediente, o puteți pregăti. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute . Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate . Luând în considerare toți factorii, această rețetă obține un scor mediu de 59% , ceea ce este destul de bine. Rețete similare sunt Fasole neagră și orez brun cu varză kale cu usturoi , Fasole neagră și mazăre verde cu orez și orz și Fasole neagră cu orez cubanez .
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță la foc mediu. Căliți ceapa și usturoiul în uleiul încins și amestecați-le până se înmoaie, timp de 5 până la 7 minute.
Amestecați apa, fasolea neagră, chimenul și cubul de supă de vită în amestecul de ceapă și usturoi; aduceți la fierbere, adăugați orezul, acoperiți și fierbeți la foc mic până când orezul este fraged și umezeala este absorbită, aproximativ 20 de minute.
Amestecați ușor condimentele creole și coriandru în fasole și orez.