Fasole neagră și orez de la joscablu

Fasole neagră și orez de la joscablu
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați fasolea neagră și orezul De La jos. Această rețetă servește 8 și costă 2,6 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 905 calorii, 22g de proteine, și 38g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 9 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână șalotă, pătlagină prăjită și mojo, coriandru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este destul de bun. Încercați Orez și fasole neagră (aragaz de orez), Fasole Neagră Și Orez, și fasole neagră și orez pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați fasolea într-un cuptor olandez mare; adăugați apă la adâncimea de 2 inci deasupra fasolei. Aduceți la fierbere. Se fierbe 1 minut; acoperiți, scoateți-l de pe foc și lăsați să stea 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
2
Scurgere.
3
Gatiti baconul in cuptorul olandez la foc mediu, amestecand des, 8-10 minute sau pana cand este crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
4
Scoateți slănina și scurgeți-o pe prosoape de hârtie; rezervați picături în cuptorul olandez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
Cuptor OlandezCuptor Olandez
5
Adăugați ceapa, 3 căței de usturoi și ardeiul gras roșu la picăturile fierbinți; gatiti, amestecand des, 10 minute sau pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei RoșuArdei Roșu
Cuișoare întregi De UsturoiCuișoare întregi De Usturoi
CeapăCeapă
6
Adăugați bulion, următoarele 3 ingrediente și fasole; aduceți la fierbere la foc mediu-mare. Reduceți căldura la mediu-scăzut. Se fierbe la foc mic, amestecând ocazional, 2 ore sau până când fasolea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
BulionBulion
1
Se toarnă ulei vegetal la adâncimea de 1 inch într-o tigaie din fontă de 10 inci; se încălzește la 34
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei VegetalUlei Vegetal
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Fry plantain 2 până la 3 minute sau până la aur.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătlaginăPătlagină
3
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
4
Pregătiți Mojo: amestecați împreună 2 căței de usturoi și următoarele 3 ingrediente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De UsturoiCuișoare întregi De Usturoi
5
Încălziți 1/2 cană de ulei de măsline într-o tigaie mică la foc mediu 2 până la 3 minute; bateți în amestecul de suc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
SucSuc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
BatetiBateti
6
Se adaugă sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
7
Pregătiți Sofrito: pulsați 7 căței de usturoi și următoarele 3 ingrediente într-un robot de bucătărie până se toacă fin. Amestec de usturoi Saut în 1 lingură. ulei de măsline fierbinte într-o cratiță medie la foc mediu-mare 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
8
Adăugați paprika și următoarele 3 ingrediente; saut 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
9
Lingură cantitatea dorită orez fiert fierbinte pe farfurii individuale de servire. Completați fiecare cu 1 cană amestec de fasole neagră și 1 lingură. Sofrito.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez FiertOrez Fiert
10
Stropiți fiecare cu 1 lingură. Mojo.
11
Se presară cu slănină și cuburi de pătlagină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătlaginăPătlagină
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită

Ingrediente

62 linguri butte topitfelii groase de slănină, tăiate cubulețefelii groase de slănină, tăiate cubulețe2grăsime de porc înapoigrăsime de porc înapoi8creveți și cu veneFASOLE NEAGRĂFASOLE NEAGRĂ2kilogramedovlecei, tăiați în cuburi de 2,5 cmdovlecei, tăiați în cuburi de 2,5 cm8creveți și cu veneOrez fiert fierbinteOrez fiert fierbinte4541 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.pachet fasole neagră uscatăpachet fasole neagră uscată2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcoriandru proaspăt tocatcoriandru proaspăt tocat12 lingurițe de pudră de usturoicoriandru proaspăt tocatcoriandru proaspăt tocat2căței de usturoi, tocațicăței de usturoi, tocați3căței de usturoi, tocațicăței de usturoi, tocați7cuișoare de usturoicuișoare de usturoi1ardei gras verde, tocat grosierardei gras verde, tocat grosier1Bucăți de caramele Heath Barchimen măcinatchimen măcinat23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmsuc proaspăt de lămâiesuc proaspăt de lămâie1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec12 lingurițe de pudră de usturoi1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec12 lingurițe de pudră de usturoisuc proaspăt de portocalesuc proaspăt de portocale1plantain, tăiat în cuburi de 1/2 inchplantain, tăiat în cuburi de 1/2 inch8creveți și cu venePĂTLAGINĂ PRĂJITĂ ȘI MOJOPĂTLAGINĂ PRĂJITĂ ȘI MOJO1ardei gras roșu, tocatardei gras roșu, tocat23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmardei grași roșii prăjiți tocațiardei grași roșii prăjiți tocați1Oreos dublu umplutpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustăpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustă2ceapă eșalotă, tocată grosierceapă eșalotă, tocată grosier12 lingurițe de pudră de usturoi1 cutie de 8 uncii coji de cannelloni (12 coji), înmuiate în apă caldă timp de 2 minute1 cutie de 8 uncii coji de cannelloni (12 coji), înmuiate în apă caldă timp de 2 minute12 lingurițe de pudră de usturoiPâine pita, încălzită conform instrucțiunilor de pe ambalaj, pentru servirePâine pita, încălzită conform instrucțiunilor de pe ambalaj, pentru servire23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm1 ceapă dulce mare, tocată grosier1 ceapă dulce mare, tocată grosier8creveți și cu veneUlei vegetalUlei vegetal1lingura. otet de vin rosuceapă galbenă, tocatăceapă galbenă, tocată8creveți și cu veneSOFRITOSOFRITO
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 16 m.
Porții8
Scor De Sănătate44
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista