Fasole neagră și orez este un fără gluten și vegetarian garnitură. O porție conține 206 calorii, 10g de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați ardei gras, ardei gras, busuioc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este destul de bun. Încercați Orez și fasole neagră (aragaz de orez), Fasole Neagră Și Orez, și Fasole neagră și orez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie antiaderentă care a fost acoperită cu spray de gătit, sotati ceapa, ardeii verzi și roșii, usturoiul, busuiocul și piperul până se înmoaie. Se amestecă sosul de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Sos De Roșii
Ardei Roșu
Usturoi
Piper
Busuioc
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați fasolea, orezul și oțetul; se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet
Fasole
Orez
3
Se transferă într-un vas de servit; se presară cu brânză.