Fasole Neagră Huevos Rancheros
Rețeta de fasole neagră Huevos Rancheros ar putea satisface pofta ta mexicană în aproximativ 50 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 460 calorii. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 4 și costă $1.65 pe portie. Funcționează bine ca o masă de dimineață prietenoasă cu bugetul. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, ceapă, roșii prune și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Huevos Rancheros cu piure de fasole neagră, Huevos Rancheros Cu Sos De Fasole Neagră Chipotle Și Salsa De Avocado, și Porumb caramelizat și fasole neagră Huevos Rancheros cu salsa friptă de dovlecei.
Instrucțiuni
Preîncălziți broilerul. Prăjiți ardeii iute sub broiler timp de 6 până la 7 minute, întorcându-se frecvent, până când sunt carbonizați peste tot.
Transferați-le într-un castron, acoperiți-le cu folie de plastic și lăsați-le la abur timp de 5 minute. Când ardeii iute sunt suficient de reci pentru a le manipula, curățați-le și tocați-le grosier. Într-un castron, amestecați ardeii iute cu brânza.
Periați foarte ușor tortilele cu ulei.
Întindeți ardeii iute prăjiți și brânza pe jumătate din tortilla și acoperiți cu tortilele rămase.
Transferați tortilele umplute pe o foaie de copt, acoperiți cu folie și acoperiți cu o altă foaie de copt.
Încălziți 1 linguriță de ulei într-o tigaie mică.
Adăugați usturoiul și gătiți la foc moderat timp de 1 minut.
Adăugați fasolea, bulionul și chipotlele tocate și fierbeți timp de 5 minute. Se amestecă coriandrul și se menține cald.
Coaceți tortilla timp de aproximativ 5 minute sau până când se încălzește și brânza se topește. Între timp, într-o tigaie mare ușor unsă, gătiți ouăle cu partea însorită în sus sau peste ușor.
Transferați tortilele umplute pe farfurii. Se acoperă cu fasolea și apoi ouăle.
Se ornează cu pene de avocado, roșii tocate, ceapă tăiată cubulețe și jalapeo tocat și se servește.