Fasole Neagră Dip

Nevoie de un hor d ' oeuvre fără gluten și vegetarian? Scufundarea cu fasole neagră ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 123 calorii. Pentru 47 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 14 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Un amestec de praf de usturoi, sos de piper, coriandru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Sos de fasole neagră de casă (aka sos de usturoi de fasole neagră sau pastă de fasole neagră), Salată de fasole sud-vestică cu fasole neagră, mazăre cu ochi negri, Pepp, și Edamame, fasole neagră și salată de mazăre cu ochi negri cu vinetă de chimen.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Într-un bol de amestecare, zdrobiți fasolea cu o furculiță.
Combinați pansamentul pentru salată, smântâna, ardeii iute verzi, cilantro, pudra de chili, praful de usturoi și sosul de ardei iute. Amestecați bine. La frigider 30 de minute.
Se servește cu chipsurile de tortilla coapte.
Pulverizați ușor tortilele cu ulei de măsline și presărați ușor cu sare.
Coaceți până se rumenesc și se rumenesc ușor.