Fasole neagră Slow-aragaz ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 15. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 80 calorii. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Un amestec de șuncă, căței de usturoi, piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 5 ore și 35 de minute. Cu o lingură scorul de 23%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Încercați Fasole Neagră Cu Aragaz Lent, Cum Să: Fasole Neagră Aragaz Lent, și Fasole Neagră Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Clătiți și sortați fasolea conform instrucțiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
2
Se pune fasole într-un 6-qt. aragaz lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
3
Adăugați apă la 2 centimetri deasupra fasolei; lăsați să se înmoaie 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
4
Scurgeți și clătiți. Întoarceți fasolea la aragazul lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
5
Gătiti slănina într-o tigaie mare la foc mediu-mare 4 până la 5 minute sau până când este crocantă; îndepărtați slănina și scurgeți pe prosoape de hârtie, rezervând 2 linguri. picături în tigaie. Zdrobiți slănina; adăugați la aragazul lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
Creveți Sotați, Decojiți
6
Se sotează ceapa, țelina și usturoiul în picături fierbinți 7 până la 8 minute sau până se înmoaie. Reduceți căldura la mediu și amestecați șuncă, chimen și ardei măcinați. Se sotează 5 minute sau până se încălzește bine. Se amestecă 1/2 cană bulion de pui și se gătește 2 minute, amestecând pentru a slăbi particulele din fundul tigaiei; adăugați amestecul la aragazul lent. Se amestecă bulionul de pui rămas și 1 cană de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Mustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
Creveți Sotați, Decojiți
7
Acoperiți și gătiți la maxim 5 ore sau 8 ore scăzute sau până când fasolea este fragedă.