Fasole neagră Bisque cu Rock creveți Escab Unktivche
Negru Bean Bisque cu Rock creveți Escab Unktivche este un fără gluten supă. Această rețetă servește 8 și costă 83 de cenți pe porție. O porție conține 266 calorii, 10g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați slănină, roșii, piper chipotle în sos adobo și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Fasole neagră Bisque w / Rock creveți Escabeche, Bisque De Fasole Neagră Fumurie, și Creveti In Escab pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gătiti slănina într-un cuptor olandez mare până când este crocant. Rezervați 2 linguri de picături în tigaie; scurgeți slănina pe prosoape de hârtie și rezervați pentru o altă utilizare.
Adăugați ceapa, țelina și morcovul și gătiți 5 minute sau până când legumele sunt fragede.
Adăugați 2 1/2 litri de apă, fasole neagră și următoarele 4 ingrediente și aduceți la fierbere.
Reduceți căldura la mediu și gătiți la foc mic, degresând orice spumă, 1 1/2 ore sau până când fasolea este fragedă.
Adăugați sare și oțet în ultimele 5 minute.
Se ia de pe foc și se amestecă smântâna. Puree folosind un blender de imersie. Topiți fiecare porție cu o lingură de Escabche de creveți Rock.