Fasole La Cuptor Cu Bere Rădăcină

Fasole La Cuptor Cu Bere Rădăcină
Reteta rădăcină de bere boabe coapte ar putea satisface pofta ta American în jurul valorii de 1 oră și 10 minute. Această rețetă servește 6. Această garnitură are 474 calorii, 23g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Pentru $1.75 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este perfect pentru Ziua Tatălui. Această rețetă de la Foodnetwork necesită păstăi de cardamom, slănină, păstăi de cardamom și fasole cannellini. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Cu o lingură scor de 65%, acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Fasole La Cuptor Cu Bere Rădăcină, Fasole La Cuptor Cu Bere Rădăcină, și Fasole La Cuptor Cu Bere Rădăcină.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
3
Setați o oală medie pentru cuptor la foc moderat și adăugați slănină. Gatiti pana cand cea mai mare parte a grasimii este redata si slanina este crocanta. Pregătiți o farfurie cu prosoape de hârtie și, folosind o lingură cu fante, scoateți slănina din oală pe farfurie. Puneți deoparte aproximativ un sfert din slănină, pentru garnitură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
4
Adăugați ceapa, usturoiul și ghimbirul în oală și sotati până se înmoaie și devin aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
5
Adăugați pasta de roșii și gătiți până când pasta de roșii se adâncește în culoare, aproximativ încă un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
6
Apoi adăugați berea rădăcină, oțetul de cidru, melasa, muștarul granulat, fulgii de ardei roșu și garam masala. Se amestecă pentru a combina. Apoi adăugați fasolea și slănina și amestecați ușor, astfel încât fasolea să nu-și piardă forma. Gustați pentru sare și piper, apoi introduceți în cuptor, neacoperit, până când amestecul se îngroașă, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru StropireUlei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Mustar De Cereale IntegraleMustar De Cereale Integrale
Hartie Neagra Proaspat Macinata, Dupa GustHartie Neagra Proaspat Macinata, Dupa Gust
Garam MasalaGaram Masala
(recomandat: Sos Hoboken Eddie)(recomandat: Sos Hoboken Eddie)
3/4 Lingurita Melasa3/4 Lingurita Melasa
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
7
Scoateți fasolea din cuptor, lăsați-o să se răcească ușor și presărați cu slănină rezervată și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
8
Combinați bețișoarele de scorțișoară, cuișoarele, semințele de cardamom verde, semințele de cardamom negru, dacă le folosiți într-o râșniță de condimente sau râșniță de cafea și măcinați până la finețe. Păstrați amestecul de condimente într-un recipient etanș, departe de lumina directă a soarelui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Semințe De CardamomSemințe De Cardamom
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru Servire
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru StropireUlei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
Suplimentar Topping Bătut și Firimituri De Napolitană De Ciocolată, OpționalSuplimentar Topping Bătut și Firimituri De Napolitană De Ciocolată, Opțional
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate28
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista