Fasole La Cuptor
Fasolea coaptă necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această garnitură are 232 calorii, 7g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați muștar, ceapă, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o nu atât de spectaculos scor spoonacular de 20%. Rețete similare includ Cele mai bune fasole la grătar și încă 5 fasole la cuptor de iubit, Fasole La Cuptor, și Cele Mai Bune Fasole Coapte.
Instrucțiuni
Așezați fasolea într-un castron mare.
Adăugați suficientă apă pentru a acoperi cu trei centimetri.
Lăsați să stea cel puțin 10 ore.
Scurgeți și transferați într-o cratiță mare.
Adăugați suficientă apă pentru a acoperi.
Lăsați să fiarbă, reglând nivelul apei, astfel încât fasolea să rămână doar acoperită, până când cojile se deschid ușor, aproximativ 1 oră. Între timp, amestecați melasa, oțetul, muștarul, zahărul, piperul și 2 linguri de apă.
Așezați ceapa într-un cuptor olandez de 2 litri.
Adăugați fasolea. Se acoperă cu sare de porc sau slănină. Acoperiți cu amestecul de melasă.
Încălziți cuptorul la 300 F. Acoperiți cuptorul olandez și coaceți, verificând des, până când fasolea este fragedă, carnea se destramă, iar lichidul este gros și Bulbuc, aproximativ 6 ore.
Adăugați mai multă apă (sau chiar un al doilea lot de amestec de melasă) dacă fasolea începe să se usuce.
Se servește cu pâine cu unt.