Fasole Gătită Sub Presiune
Fasolea gătită sub presiune ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 12 porții cu 11 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă ați sortat, bulion de pui degresat cu grăsime, sare și piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 13%, ceea ce este destul de rău. Încercați Fasole gătită sub presiune: majoritatea boabelor se gătesc în mai puțin de 10 minute, Tocană De Vită Gătită Sub Presiune, și Stoc De Pui Gătit Sub Presiune pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o oală sub presiune de 6 litri, combinați 1 kilogram sortat, clătit și scurs fasole uscată Great Northern, 2 cepe tocate (1 lb. total), 1 frunză de dafin uscată și 5 căni de bulion de pui degresat cu grăsime.
Seal aragaz. Urmând instrucțiunile producătorului, aduceți la presiune maximă (15 lb.) la foc mare, apoi reglați căldura pentru a stabiliza rata de gătit. Gatiti 1 1/2 ore. Eliberați rapid presiunea, curgând apă rece peste tigaie.
Serviți fasolea sau, pentru mai puțin lichid, amestecați adesea la foc mare până când amestecul are consistența dorită, aproximativ 5 minute.
Se adaugă sare și piper după gust.