Fasolea și verdele Garbanzo durează aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.84 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 346 calorii, 21g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 4. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați năut, căței de usturoi, apă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 81%, care este mare. Fasole Garbanzo Și Verdețuri, Orecchiette cu verdeață, fasole Garbanzo și salată de Ricotta, și Tabbouleh cu fasole Garbanzo sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Gatiti slanina intr-un cuptor olandez la foc mediu pana cand este crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
2
Scoateți slănina din tigaie folosind o lingură cu fante și sfărâmați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Tigaie
3
Adăugați 1 cană de morcov și ceapă tocată în picături în tigaie și gătiți timp de 4 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcov
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Adăugați usturoiul și gătiți timp de 1 minut, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
5
Adăugați boia, 1/4 linguriță sare, chimen și ardei roșu; gatiti 30 de secunde, amestecand continuu. Se amestecă bulionul de pui, 1 cană de apă și fasolea; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți timp de 20 de minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De Pui
Ardei Roșu
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Fasole
Chimen
Apă
Sare
6
Adăugați 4 căni de kale la amestecul de fasole. Acoperiți și fierbeți timp de 10 minute sau până când varza este fragedă, amestecând ocazional. Polonic aproximativ 1 1/4 cani amestec de fasole în fiecare din 4 boluri, și top fiecare portie cu 2 linguri de iaurt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Iaurt
Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Polonic
7
Presărați slănină și serviți cu pene de lămâie, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De Lămâie
Cartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați Subțire
8
Meci de vin: o selecție ieftină, 2008 Turning Leaf Cabernet Sauvignon (California, $
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin
9
are cireșe negre, stejar și un gust frumos și neted pentru a contrabalansa slănina cărnoasă și fasolea și verdeața pământească în acest fel de mâncare copios. -- Gretchen Roberts
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Negre
Verzii
Cartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați Subțire