Fasole Flageolet cu fenicul proaspăt

Fasole Flageolet cu fenicul proaspăt
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați fasolea Flageolet cu fenicul proaspăt. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 82 calorii. Această rețetă servește 10 și costă 30 de cenți pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Un amestec de sare kosher, căței de usturoi, flageolet și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Fasole Flageolet, Fasole Franceză Flageolet, și Fasole Flageolet Și Salată Frisee pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți fasolea într-o oală mare și grea, cu suficientă apă pentru a acoperi cu 1 1/2 in. Aduceți la fierbere la foc mare, acoperit; apoi opriți și lăsați să stea 2 ore. Sau, înmuiați fasolea peste noapte la temperatura camerei fără încălzire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
2
Adăugați suficientă apă în oală acum și prin Pasul 4 pentru a acoperi fasolea cu 1 in.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
3
Adăugați frunzele de dafin și aduceți la fierbere, apoi reduceți focul și fierbeți, acoperite, 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
4
Între timp, încălziți 1/3 cană de ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați fulgi de chile, ceapă, bulb de fenicul și usturoi și gătiți, amestecând des, până când ceapa se înmoaie, 5 până la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
Bulb De FeniculBulb De Fenicul
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
6
Adăugați 2 lingurițe. sare și amestec de ceapă la fasole și gătiți până când fasolea este abia fragedă, 20 de minute până la 1 1/4 ore, în funcție de tipul și vârsta fasolei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
CeapăCeapă
SareSare
7
Scurgeți fasolea, păstrându-le puțin bulion. Se amestecă pătrunjelul, piperul și cimbru și se condimentează după gust cu sare. Se acoperă cu un strop de ulei de măsline și frunze de fenicul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
PătrunjelPătrunjel
FeniculFenicul
PiperPiper
FasoleFasole
CimbruCimbru
SareSare
8
* Frunzele de dafin mediteraneene, tipul tradițional folosit la gătit, au o formă ovală și o aromă mai blândă decât frunzele de dafin din California, care sunt lungi și ascuțite și au o aromă înțepătoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții10
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista