Fasole Flageolet cu fenicul proaspăt
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați fasolea Flageolet cu fenicul proaspăt. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 82 calorii. Această rețetă servește 10 și costă 30 de cenți pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Un amestec de sare kosher, căței de usturoi, flageolet și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Fasole Flageolet, Fasole Franceză Flageolet, și Fasole Flageolet Și Salată Frisee pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți fasolea într-o oală mare și grea, cu suficientă apă pentru a acoperi cu 1 1/2 in. Aduceți la fierbere la foc mare, acoperit; apoi opriți și lăsați să stea 2 ore. Sau, înmuiați fasolea peste noapte la temperatura camerei fără încălzire.
Adăugați suficientă apă în oală acum și prin Pasul 4 pentru a acoperi fasolea cu 1 in.
Adăugați frunzele de dafin și aduceți la fierbere, apoi reduceți focul și fierbeți, acoperite, 30 de minute.
Între timp, încălziți 1/3 cană de ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați fulgi de chile, ceapă, bulb de fenicul și usturoi și gătiți, amestecând des, până când ceapa se înmoaie, 5 până la 6 minute.
Adăugați 2 lingurițe. sare și amestec de ceapă la fasole și gătiți până când fasolea este abia fragedă, 20 de minute până la 1 1/4 ore, în funcție de tipul și vârsta fasolei.
Scurgeți fasolea, păstrându-le puțin bulion. Se amestecă pătrunjelul, piperul și cimbru și se condimentează după gust cu sare. Se acoperă cu un strop de ulei de măsline și frunze de fenicul.
* Frunzele de dafin mediteraneene, tipul tradițional folosit la gătit, au o formă ovală și o aromă mai blândă decât frunzele de dafin din California, care sunt lungi și ascuțite și au o aromă înțepătoare.