Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați fasolea Flageolet cu fenicul proaspăt. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 82 calorii. Această rețetă servește 10 și costă 30 de cenți pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Un amestec de sare kosher, căței de usturoi, flageolet și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Fasole Flageolet, Fasole Franceză Flageolet, și Fasole Flageolet Și Salată Frisee pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți fasolea într-o oală mare și grea, cu suficientă apă pentru a acoperi cu 1 1/2 in. Aduceți la fierbere la foc mare, acoperit; apoi opriți și lăsați să stea 2 ore. Sau, înmuiați fasolea peste noapte la temperatura camerei fără încălzire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Adăugați suficientă apă în oală acum și prin Pasul 4 pentru a acoperi fasolea cu 1 in.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Adăugați frunzele de dafin și aduceți la fierbere, apoi reduceți focul și fierbeți, acoperite, 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Dafin
4
Între timp, încălziți 1/3 cană de ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Adăugați fulgi de chile, ceapă, bulb de fenicul și usturoi și gătiți, amestecând des, până când ceapa se înmoaie, 5 până la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei Roșu
Bulb De Fenicul
Usturoi
Ceapă
6
Adăugați 2 lingurițe. sare și amestec de ceapă la fasole și gătiți până când fasolea este abia fragedă, 20 de minute până la 1 1/4 ore, în funcție de tipul și vârsta fasolei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole
Ceapă
Sare
7
Scurgeți fasolea, păstrându-le puțin bulion. Se amestecă pătrunjelul, piperul și cimbru și se condimentează după gust cu sare. Se acoperă cu un strop de ulei de măsline și frunze de fenicul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Pătrunjel
Fenicul
Piper
Fasole
Cimbru
Sare
8
* Frunzele de dafin mediteraneene, tipul tradițional folosit la gătit, au o formă ovală și o aromă mai blândă decât frunzele de dafin din California, care sunt lungi și ascuțite și au o aromă înțepătoare.