Fasole Fava și anghinare: Fave e Carciofi al Tegame

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că dați fasole Fava și anghinare: încercați Carciofi al Tegame. Această rețetă face 4 porții cu 489 calorii, 22g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru $1.88 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați apă, ceapă, usturoi și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. În general, această rețetă câștigă un scor mare spoonacular de 91%. Rețete similare includ Fasole Fava cu ceapă roșie și mentă (Fave con Cipolla Rossan e Menta ), Anghinare Fierte Și Fasole Fava, și Aginares me Koukia (anghinare și fasole Fava).
Instrucțiuni
Strângeți sucul de jumătate de lămâie într-un bol cu apă suficient de mare pentru a ține anghinarea. Tăiați anghinarea în Inimi, frecând suprafețele tăiate cu jumătatea de lămâie pentru a le împiedica să se rumenească.
Scoateți sufocarea, tăiați anghinarea în felii groase de 1/4 inci, apoi aruncați feliile în apa acidulată.
Într-o tigaie de 12 până la 14 inci, încălziți uleiul de măsline la foc mediu-mic și adăugați ceapa și usturoiul. Transpirați legumele în ulei până când sunt moi și doar maro auriu.
Adăugați fasolea fava și amestecați pentru a se amesteca bine.
Scurgeți feliile de anghinare apoi adăugați în tigaie cu favele.
Adăugați 1/2 cană de apă și creșteți căldura sub tigaie, astfel încât lichidul să fiarbă. Gatiti pana cand legumele sunt fragede, aproximativ 15 minute. Condimentează cu sare și piper și servește imediat.