Fasole Fava și anghinare: Fave e Carciofi al Tegame

Fasole Fava și anghinare: Fave e Carciofi al Tegame
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că dați fasole Fava și anghinare: încercați Carciofi al Tegame. Această rețetă face 4 porții cu 489 calorii, 22g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru $1.88 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați apă, ceapă, usturoi și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. În general, această rețetă câștigă un scor mare spoonacular de 91%. Rețete similare includ Fasole Fava cu ceapă roșie și mentă (Fave con Cipolla Rossan e Menta ), Anghinare Fierte Și Fasole Fava, și Aginares me Koukia (anghinare și fasole Fava).

Instrucțiuni

1
Strângeți sucul de jumătate de lămâie într-un bol cu apă suficient de mare pentru a ține anghinarea. Tăiați anghinarea în Inimi, frecând suprafețele tăiate cu jumătatea de lămâie pentru a le împiedica să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Scoateți sufocarea, tăiați anghinarea în felii groase de 1/4 inci, apoi aruncați feliile în apa acidulată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
3
Într-o tigaie de 12 până la 14 inci, încălziți uleiul de măsline la foc mediu-mic și adăugați ceapa și usturoiul. Transpirați legumele în ulei până când sunt moi și doar maro auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Adăugați fasolea fava și amestecați pentru a se amesteca bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole FavaFasole Fava
5
Scurgeți feliile de anghinare apoi adăugați în tigaie cu favele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Adăugați 1/2 cană de apă și creșteți căldura sub tigaie, astfel încât lichidul să fiarbă. Gatiti pana cand legumele sunt fragede, aproximativ 15 minute. Condimentează cu sare și piper și servește imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista