Fasolea din New England și pâinea brună ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegană are 407 calorii, 19g de proteine, și 2G de grăsime per portie. Această rețetă servește 4 și costă 1,49 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână ceapă, căței de usturoi, fasole bleumarin și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până chimen sol ai putea urma acest curs principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 69%. Încercați Fasole La Cuptor Din New England, Fasole la cuptor din New England {cartea de bucate a lunii }, și Clasice: Pâine Anadama În Stil New England pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
2
Se adaugă ceapa și usturoiul și se sotează 3 minute sau până se înmoaie. Se amestecă ketchup și următoarele 7 ingrediente (ketchup prin cidru). Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, 30 de minute.