Fasole de vară cu lămâie conservată, migdale și rozmarin

Fasolea de vară cu lămâie conservată, migdale și rozmarin ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 237 calorii, 12g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână fasole mov, căței de usturoi, sare și piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați Hrănirea prietenilor: picior întreg de miel prăjit cu rozmarin și lămâie conservată, Fasole din această săptămână ( cu ghimbir și lămâie conservată), și Migdale prăjite cu rozmarin, cimbru și lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într - o tigaie de 5 până la 6 litri la foc mediu-mic, prăjiți migdalele, amestecând până devin aurii, 5 până la 8 minute.
Adăugați aproximativ 2 litri de apă în tigaie și aduceți la fierbere la foc mare. Între timp, clătiți fasolea și tăiați capetele tulpinii.
Adăugați fasolea în apă clocotită și gătiți până când abia se înmoaie pentru a mușca, 3 până la 6 minute.
Scurgeți și clătiți cu apă rece până se răcește.
Clătiți bine lămâia conservată sub apă curentă; aruncați semințele și pulpa. Tăiați mărunt lămâia și puneți-o într-un castron mare. Se amestecă rozmarinul, uleiul de măsline și usturoiul, apoi se adaugă fasolea și sarea și piperul după gust.
Chiar înainte de servire, amestecați migdalele.