Cannellini fasole și cârnați tocană necesită aproximativ 1 oră și 5 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 509 calorii, 30g de proteine, și 21g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. Pentru $ 2.66 pe portie, această rețetă acoperă 40% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 46 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți bulbi de fenicul, roșii conservate, legături de cârnați de pui și alte câteva ingrediente la îndemână, puteți face acest lucru. Acesta funcționează bine ca un curs principal preț rezonabil pentru Toamna. Cu o lingură scor de 98%, acest fel de mâncare este minunat. Rețete similare sunt Tocană De Fasole Cannellini, Tocană de orz și fasole Cannellini, și Tocană de fasole Escarole și Cannellini.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Așezați un suport pentru cuptor în centrul cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 375 grade F. Pulverizați o tigaie pentru grătar cu spray de gătit cu ulei vegetal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Panceta Feliată Subțire, Tăiată în Bucăți De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
3
Într-un cuptor olandez, încălziți uleiul la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
4
Adăugați feniculul, ceapa, 1 linguriță de sare și fulgii de ardei roșu. Gatiti, amestecand constant, pana cand legumele sunt moi, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
5
Adăugați roșiile (plus sucurile), fasolea, varza și bulionul. Aduceți amestecul la fierbere. Acoperiți tigaia cu un capac bine fixat și transferați-l în cuptor. Gatiti pana cand legumele sunt fragede si varza s-a ofilit, 25-30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, Opțional
6
În timp ce tocană gătește, așezați o tigaie la grătar la foc mediu-mare sau preîncălziți un grătar cu gaz sau cărbune.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
7
Adăugați cârnații și grătarul, întorcându-se ocazional, până când sunt fierte, aproximativ 20 de minute. Se răcește și se taie în felii groase de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
8
Scoateți tigaia din cuptor și adăugați feliile de cârnați gătite. Condimentează cu restul de 1/2 linguriță de sare. Puneți tocanul în boluri și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă