Fasole Cannellini cu ierburi și Prosciutto
Fasole Cannellini cu ierburi și Prosciutto ia în jur 18 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 292 calorii, 13g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Pentru $1.27 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Funcționează bine ca garnitură. Un amestec de fasole cannellini, roșii conservate, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pui cu fasole Cannellini și ierburi proaspete, Paste Penne cu fasole Cannellini și Prosciutto, și Cannellini fasole, Scallion și Prosciutto Dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare și grea la foc mediu.
Se adaugă usturoiul și se sotează până se parfumează, aproximativ 30 de secunde. Se amestecă salvia și cimbru.
Adăugați roșiile. Creșteți căldura la mediu-mare și fierbeți timp de 2 minute.
Adăugați fasolea. Fierbeți până când roșiile sunt fragede și sucurile se evaporă la jumătate, aproximativ 5 minute. Opriți focul și amestecați prosciutto, având grijă să nu gătiți prea mult prosciutto. Condimentează fasolea, după gust, cu sare și piper.
Aranjați rucola sau verdeața mixtă peste un platou. Puneți fasolea peste verdeață și serviți.