Fasolea albă cu roșii prăjite ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 320 calorii, 13g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Pentru $1.28 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți ulei de măsline, zahăr, cipolline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 88%. Încercați Fasole albă cu roșii prăjite, Penne cu roșii prăjite, usturoi și fasole albă, și Ulei de măsline roșii prăjite și fenicul cu fasole albă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Acoperiți fasolea cu apă rece cu 2 inci într-un castron și înmuiați la temperatura camerei cel puțin 8 ore sau înmuiați rapid (Vezi nota bucătarilor, mai jos).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Se scurge bine într-o strecurătoare.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
3
Se curăță ceapa în apă clocotită cu sare, 1 minut, apoi se scurge și se curăță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Apă
4
Acoperiți fasolea cu apă rece cu aproximativ 1 inch într - o oală de 5 până la 6 litri și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
5
Adăugați ceapa și fierbeți, parțial acoperit, degresând spuma după cum este necesar, până când fasolea și ceapa sunt fragede, 40 de minute până la 1 oră. Se amestecă sarea și se lasă să stea (în lichidul de gătit), neacoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Fasole
Sare
1
Puneți raftul cuptorului în treimea superioară a cuptorului și preîncălziți cuptorul la 500 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Aruncați jumătățile de roșii și roșiile cherry cu sare, zahăr și ulei într-un vas de copt superficial de 3 litri, apoi aranjați jumătățile de roșii tăiate în sus. Roșii prăjite, neacoperite, până când roșiile mari sunt foarte fragede, cu pete maronii și roșiile cherry se destramă, 35 până la 50 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Cherry
Tomate
Zahăr
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
1
Transferați fasolea caldă și ceapa cu o lingură pliată într-un platou mare și adânc. Aranjați roșiile decorativ deasupra fasolei și turnați sucuri de roșii deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
Ceapă
Fasole
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
2
Se presară cu frunze de busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc Proaspăt
1
* Fasolea poate fi gătită cu 1 zi înainte. Se răcește în lichid, neacoperit, apoi se răcește, acoperit. Reîncălziți în lichid la foc mic, acoperit, amestecând ocazional, înainte de asamblarea vasului. * Pentru a înmuia rapid fasolea, acoperiți fasolea uscată cu triplul volumului de apă rece într-o cratiță mare. Se aduce la fierbere și se fierbe, neacoperit, la foc moderat 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Scoateți din căldură și înmuiați fasolea 1 oră. * Roșiile pot fi prăjite cu 2 ore înainte și păstrate, neacoperite, la temperatura camerei. Reîncălziți, acoperit cu folie, în cuptorul de 350 de metri până la încălzire, 15 până la 20 de minute.* Disponibil pe piețele italiene și piețele de produse de specialitate.