Fasole albă caldă cu fenicul prăjit
Fasolea albă caldă cu fenicul prăjit ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 73 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 200 de calorii, 10g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână bulb de fenicul, ulei de măsline, fasole nordică extraordinară și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 34 minute. În general, această rețetă câștigă o scor super spoonacular de 88%. Rețete similare includ Ulei de măsline-roșii prăjite și fenicul cu fasole albă, Ulei de măsline roșii prăjite și fenicul cu fasole albă, și Sfeclă prăjită cu vinetă caldă de fenicul.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Combinați fenicul, 1 lingură de ulei, 1/2 linguriță de piper negru, 1/4 linguriță de sare, piper roșu și usturoi într-un castron mare; aruncați pentru a acoperi feniculul. Aranjați amestecul de fenicul într-un singur strat pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 450 timp de 15 minute sau până când feniculul începe să se rumenească. Se amestecă; presărați brânza uniform peste amestecul de fenicul.
Coaceți încă 5 minute sau până se rumenesc.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu; adăugați restul de 2 linguri de ulei.
Adăugați fasole; gatiti 2 minute sau pana se incalzeste.
Adăugați amestecul de fenicul, spanacul, restul de 1/4 linguriță de piper negru și restul de 1/4 linguriță de sare. Gatiti 2 minute; serviți imediat.