Rețeta Farro Risotto ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 15 minute. O porție conține 732 calorii, 20g de proteine, și 19g de grăsime. Pentru $3.99 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca fel principal. Dacă aveți la îndemână ricotta, ciuperci crimini, marsala și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Porumb dulce, Goudan și Farro Risotto Plus încă 15 Farro-uri pe care le vei iubi pentru totdeauna, Farro Risotto, și Farro Risotto.
Instrucțiuni
1
Acoperiți porcini uscați cu 1/2 cană de apă fiartă recent, apoi umpleți ibricul și puneți-l din nou pe foc dacă alcătuiți bulionul cu concentrat, cub sau pulbere. Într-o cratiță largă și grea (care vine cu un capac) adăugați 2 linguri de ulei și încurcătura fină de jad de praz și gătiți, amestecând frecvent, timp de aproximativ 5 minute sau până când prazul se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
2
Scurgeți porcini, rezervând lichidul de înmuiere, apoi tocați-i și adăugați-i în tigaie. Se amestecă bine, apoi se adaugă farro și se întoarce ușor, dar bine în tigaie. Sfat în Marsala și porcini-înmuierea apei și lăsați-o să se baloneze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, Rece
Farro
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Se completează bulionul după dorință și se adaugă acest lucru în tigaia farro, se amestecă, se fierbe, apoi se fixează pe un capac, se reduce focul și se lasă să fiarbă la foc mic timp de 30 de minute, până când farro este gătit și tot lichidul absorbit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui
Farro
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
În timp ce farro se gătește, încălziți restul de 2 linguri de ulei într-o tigaie de dimensiuni medii și gătiți ciupercile crimini feliate timp de aproximativ 5 minute sau până când încep să se înmoaie (vor părea mai întâi alarmant de uscate), moment în care adăugați cimbru, radeți (sau tocați și adăugați) usturoiul și gătiți încă 5 minute sau până când ciupercile sunt suculente și moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Farro
Carne Măcinată
2 Cesti Catei De Usturoi
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Scoateți de pe foc dacă mai este timp pe ceas pentru farro. Odată ce farro este gătit, scoateți-l și de pe foc și adăugați ciupercile fierte. Se amestecă ricotta și parmezanul (se vor topi la căldura farro) până când farro este cremos, apoi se presară pătrunjel și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt